Täby Park Food Market

16 & 17 september 2017, kl.11-17

Nu är det premiär för Täby Park Food Market – en hyllning till det närodlade, hemgjorda, ekologiska och framförallt goda, som hösten har att erbjuda. Doften av nymustade äpplen blandas med lockande rökslingor från BBQ-mästarens magiska maratongrill och fräsandet från food truckarnas minimala gourmetkök. Det blir också kul aktiviteter och massor att upptäcka för både vuxna och barn.

Alltihop dukas upp framför den gamla läktarbyggnaden.

Kom och ät, drick, njut och lek!

Täby Park Food Market arrangeras tillsammans med Love Kitchen, Täby Parks första restaurang som i vanliga fall håller till inne i läktarbyggnadens bottenvåning.

Under helgen har vi även öppet i Täby Parks showroom en trappa upp. Där kan du se mer om hur den nya stadsdelen kommer att bli, och träffa oss. Självklart kan du även passa på att ställa dig i kö, och bli en av de första som flyttar hit.

Boka din plats på Täby Park Food Market

Som du ser är Food Market en hyllning till livets goda. Bland de medverkande hoppas vi se dig som jobbar med närodlat, ekologiskt, småskaligt och hemgjort.

Hela Täby Park bygger på idén om en ny sorts stadsdel. ”Storstad på kartan, småstad i själen” brukar vi säga.

På samma sätt vill vi skapa en fest som kombinerar det allra modernaste med en fin känsla för tidlöst hantverk och allt det goda som finns runt knuten, om man bara öppnar ögonen lite extra.

Vill du vara med på Täby Parks allra första Food Market – anmäl ditt intresse genast. Bokningarna har redan börjat komma in!

Täby Park Food Markets temaområden

MAT/DRYCK

Lokalt och närproducerat, både råvaror och lagad mat att äta på plats. Gårdsprodukter, must, bröd, food trucks, grillning med mera.

AKTIVITET

Kunskap, upplevelser, musik och annat. Ju mer ”närodlat” och unikt, desto trevligare!

BARN

Täby Park Food Market ska förstås vara både god och kul för alla åldrar. Driver du Täbys enda nybörjarskola för runskrift, har byggt en egen karusell eller är en sjusärdeles sagoberättare – hör av dig!

Platsalternativ

Samtliga platser nedan inkluderar el (vänligen specificera i formuläret ungefär hur stort ert behov av el är). Samtliga bås är belysta och samtliga bord kommer med enhetliga dukar.

Det finns ett begränsat antal av varje typ av plats och intresseanmälan är ej bindande förrän ni fått er plats bekräftad och betalat in avgiften.

Helt bås 700kr

Bås (3x3m) med belysning, inklusive 2 (120x80cm) bord

Delat bås 350kr

Halvt bås (1,50m brett x3m djupt) med belysning, inklusive 1 (120x80cm) bord

Marknads- bord 350kr

Ett fristående marknadsbord utomhus (180x80cm)

Foodtruck- plats 500kr

En anvisad plats utomhus (5 m brett)

Intresseanmälan

Hitta till Täby Park

Galoppvägen 1-3, 183 64 Täby

Täby Park är den nya stadsdel som växer fram på det gamla galoppfältet (Täby Galopp) mitt i Täby, med storstad på kartan – småstad i själen!
Hit tar du dig busenkelt med Roslagsbanan, på cykeln eller med apostlahästarna – eller bilen. Fria och nära parkeringsplatser finns.

Kommunalt: Roslagsbanan hållplats Galoppfältet

Välkommna!