Täby Park Food Market

Lördagen 5 Maj 2018, kl. 11-16

Premiären i höstas blev fantastisk! Och nu firar vi våren på samma sätt – fast med allt som den härliga månaden maj har att bjuda på förstås.

Det blir en hyllning till det närodlade, hemgjorda, ekologiska och allt det goda som både vuxna och barn gillar. Smarriga juicer, utsökta teer, fräsande food trucks och krispiga primörer. Det blir kul aktiviteter och massor att upptäcka. Både för dig som varit här förut, och för dig som fortfarande inte bekantat dig med Täby Park. Alltihop dukas upp framför den gamla läktarbyggnaden. Just i början av maj brukar vårsolen dessutom vara extra sugen på att lysa, så vi hoppas förstås på en både varm och strålande dag.

Kom och ät, drick, njut och lek!

Food Market arrangeras tillsammans med Love Kitchen, Täby Parks första restaurang som i vanliga fall håller till inne i läktarbyggnadens bottenvåning.

Under helgen har vi även öppet i Täby Parks showroom en trappa upp. Där kan du se mer om hur den nya stadsdelen kommer att bli, och träffa oss. Självklart kan du även passa på att ställa dig i kö, och bli en av de första som flyttar hit.

Flytta hit

Boka din plats på Täby Park Food Market

Som du ser vill vi skapa en Food Market som hyllar livets goda. Inte bara för smakens skull, utan också för hållbarhetens. Därför välkomnar vi särskilt dig som jobbar med närodlat, ekologiskt, småskaligt och hemgjort.

Hela Täby Park bygger på idén om en ny sorts stadsdel. ”Storstad på kartan, småstad i själen” brukar vi säga. På samma sätt vill vi skapa en fest som kombinerar det allra modernaste med en fin känsla för tidlöst hantverk och allt det goda som finns runt knuten, om man bara öppnar ögonen lite extra.

Vill du vara med på vårens Food Market – anmäl ditt intresse genast. Bokningarna har redan börjat komma in!

Täby Park Food Markets temaområden

MAT/DRYCK

Lokalt och närproducerat grönsaker/primörer både råvaror och lagad mat att äta på plats. Gårdsprodukter, juice, hantverksglass, bröd, food trucks, grillning med mera.

AKTIVITET

Upplevelser, DJ.
Ju mer ”närodlat” och unikt, desto trevligare

BARN

Matfestivalen ska förstås vara både god och kul för alla åldrar. Driver du Täbys enda nybörjarskola för runskrift, har byggt en egen karusell eller är en sjusärdeles sagoberättare – hör av dig!

Plats och Pris

Vi är måna om att våra marknader upplevs trevliga och att helheten känns ombonad och vänlig. När du bokar en plats hos oss ingår tak, ett bord (80x180cm), och duk. Dessutom är din plats iordningställd när du kommer.

En plats på Täby Park FoodMarket kostar 595 kr.

Behöver ni el?

För att kunna planera en riktigt bra marknad behöver vi redan nu veta ditt behov av el; Enfas, Trefas eller 230 volt. Kryssa i ditt behov i formuläret.
Det enda du behöver tänka på själv är att ha med dig en egen förlängningskabel.

Intresseanmälan

Hitta till Täby Park

Galoppvägen 1-3, 183 64 Täby

Täby Park är den nya stadsdel som växer fram på det gamla galoppfältet (Täby Galopp) mitt i Täby, med storstad på kartan – småstad i själen!

Hit tar du dig busenkelt med kollektivtrafik, på cykeln eller med apostlahästarna – eller bilen. Det finns gratis parkering i direkt anslutning till Food Market.