Täby Park Food Market

Lördagen 8 September 2018, kl 11-16

Nu är det snart dags igen för vår uppskattade Food Market.

En hyllning till det närodlade, hemgjorda, ekologiska och framförallt goda, som hösten har att erbjuda. Doften av nymustade äpplen blandas med den magiska grilldoften och fräsandet från food truckarnas minimala gourmetkök.

Höstens härligaste dukas upp kring gräset och i de gamla stallarna. Picknik häng och folkfest. Vi arrangerar tillsammans med Love Kitchen, som är Täby Parks första restaurang.

Det blir också kul aktiviteter och massor att upptäcka för både vuxna och barn.

Under Food Market har vi även öppet i Täby Parks showroom en trappa upp i läktarbyggnaden. Där kan du se mer om hur den nya stadsdelen kommer att bli, samt träffa representanter från Täby Park och några av byggherrarna Självklart kan du redan nu passa på att ställa dig i kö, och bli en av de första som flyttar hit.

Kom och ät, drick, njut och lek!

Varmt Välkomna.

Flytta hit

Boka din plats på Täby Park Food Market

Vi skapar sedan några säsonger tillbaka en Food Market som hyllar livets goda. Inte bara för smakens skull, utan också för hållbarhetens. Därför välkomnar vi särskilt dig som jobbar med närodlat, ekologiskt, småskaligt och hemgjort.

Hela Täby Park bygger på idén om en ny sorts stadsdel. ”Storstad på kartan, småstad i själen” brukar vi säga. På samma sätt vill vi skapa en fest som kombinerar det allra modernaste med en fin känsla för tidlöst hantverk och allt det goda som finns runt knuten, om man bara öppnar ögonen lite extra.

Vill du vara med på höstens Food Market – anmäl ditt intresse genast. Bokningarna har redan börjat komma in!

Täby Park Food Markets temaområden

MAT/DRYCK

Lokalt och närproducerat,både råvaroroch lagad mat att äta på plats. Gårdsprodukter, must, bröd, food trucks, grillning med mera.

AKTIVITET

Kunskap, upplevelser, musik och annat. Ju mer "närodlat" och unikt, desto trevligare!

BARN

Täby Park Food Market ska förstås vara både god och kul för alla åldrar. Driver du Täbys enda nybörjarskola för runskrift, har byggt en egen karusell eller är en sjusärdeles sagoberättare - hör av dig!

Plats och pris

Vi är måna om att våra marknader upplevs trevliga och att helheten känns ombonad och vänlig. När du bokar en plats hos oss ingår tak, ett bord (80x180cm), och duk. Dessutom är din plats iordningställd när du kommer.

En plats på Täby Park FoodMarket kostar 595 kr.

Behöver ni el?

För att kunna planera en riktigt bra marknad behöver vi redan nu veta ditt behov av el; Enfas, Trefas eller 230 volt. Kryssa i ditt behov i formuläret.
Det enda du behöver tänka på själv är att ha med dig en egen förlängningskabel.

Intresseanmälan

Hitta till Täby Park

Galoppvägen 1-3, 18364 Täby

Täby Park är den nya stadsdel som växer fram på det gamla galoppfältet (Täby Galopp) mitt i Täby, med storstad på kartan – småstad i själen!

Hit tar du dig busenkelt med kollektivtrafik, på cykeln eller med apostlahästarna – eller bilen. Det finns gratis parkering i direkt anslutning till Food Market.