Julmarknad 2 dec klockan 11-15

I Täby Park skapar vi en ovanligt skön julstämning, ett vänligare tempo, ett härligare utbud – helt enkelt en eko, reko, retro jul!

Något för alla

Den 2 december är det dags för vår härliga, stämningsfulla, mysiga julmarknad. Marknaden hittar du precis som tidigare år mitt på Läktartorget här i Täby Park.
Våra julmarknader har blivit en uppskattad tradition med stort fokus på närproducerat, hantverk, återbruk och godsaker samt mat och dryck. Både att äta på plats och att köpa med hem. Vår ambition är att du glatt och enkelt ska dras med i julstämningen.
Vi blandar julens grönska, doft och musik med närproducerad mat, handgjorda godsaker, all slags hantverk och fina julprylar av alla de slag! Ho-ho-ho, välkommen härliga jul!

Vad händer på plats kl. 11:00 – 15:00

 • Härlig, stämningsfull julmarknad på Läktartorget och i de gamla hästspiltorna
 • I Showroom, på andra våningen i Läktarbyggnaden, träffar du oss på Täby Park Exploatering AB som gärna berättar om nutid och framtid i stadsdelen Täby Park
 • Lämna gärna en julklapp i vårt Bokotek. Julklapparna samlas in i samarbete med Stockholms Stadsmission, till förmån för barn och unga som har det svårt
 • Elever från Musikstil Academy underhåller oss med julmusik
 • Du som letar ny bostad kan passa på att besöka någon av alla visningslägenheter som är öppna (JM, Skanska, Riksbyggen, Viktor Hanson och Einar Mattsson). Kom till Showroom så får ni adresser och öppettider.

Julmarknaden arrangeras av Täby Park AB i samarbete med LoveTruck Sthlm.
(Vår julmarknad är handikappanpassad med undantag av Showroom som ligger i Läktarbyggnaden och nås via trappor.)

Följ oss gärna i sociala media för att få de senaste uppdateringarna om julmarknaden.

Vi ses på Täby Parks julmarknad, Läktartorget (Galoppvägen 3), Täby Park.
Har du några frågor? Mejla gärna marknad@taby-park.se

Varmt välkommen att njuta av julstämningen tillsammans med oss!

 

Ullprodukter till jul
Julmarknad
Julmarknad
Besökare på Julmarknaden
Julmarknad i Täby Park
Julklappar
Varma drycker
Julstämning

Gör någon glad – skänk en julklapp

Precis som tidigare års julmarknader samarbetar vi även detta år med Stockholms Stadsmission för att stötta deras fantastiska arbete för barn och unga. Lämna därför gärna en julklapp till ett barn eller en ungdom som har det tufft i sin vardag. Barn och ungdomar som lever i utsatthet har tyvärr sällan möjlighet att få det de önskar sig. Här är några exempel på vad som kan finnas på önskelistan.

 • Pussel, bok eller pysselsaker
 • Ett gosedjur, nån leksak, lego, en fotboll, små figurer
 • Nåt som luktar gott, god duschtvål, handkräm, en mössa, sköna vantar, mysiga strumpor
 • Om du inte kommer på något att ge så är ett presentkort alltid uppskattat. Från de vanligaste kläd- eller sportaffärerna
 • Biobiljett/-er eller SL-kort med en liten summa tankad som räcker till en resa eller två
 • Ett annat alternativ är att bidra genom att swisha en gåva till Stockholms Stadsmission på swish-nr 900 35 18
Paket Julmarknad
Paketinsamling till barn och ungdomar.

Varför inte begagnat?

Tyvärr har vi upptäckt att det finns en del som skänker både trasiga och/eller smutsiga saker. De barn och unga som får stöd har sällan möjlighet att köpa eller få något nytt och nya saker behöver inte innebära dyra saker, alla klappar är uppskattade.
När du slår in paketet tänk på att du märker det så att vi vet vad det innehåller, på så vis behöver vi inte tjuvöppna paketen. Dessutom kan vi försöka se till att det blir så rättvist som möjligt i syskonskaran. Skriv gärna också vem det är som önskar en god jul.
Exempel: Disneypussel 24 bitar. God Jul önskar Lisa. Eller bodylotion och handcreme. God Jul önskar Kalle.
Innan klappen delas ut sätter Stadsmissionen på en julklappsdekal över innehållsmärkningen eller tar helt enkelt bort den.

 

 

Anmäl dig till våra nyhetsbrev!