Täby Park Julmarknad

Eko-reko-retro jul Julmarknad i


Lördag 2 & 9 december 2017 kl. 11-17

2 och 9 december 2017 slår vi återigen upp portarna till en alldeles särdeles julmarknad i Täby Park. Närproducerade, juldoftande godsaker, design och hantverk och julens grönska samsas med fina julprylar av alla slag. 

Välkommen att ta del av julyran med en skönare julstämning, ett vänligare tempo, ett härligare utbud – en eko, reko retro jul!

Julmarknaden har uppgraderats från förra året


2016 års marknad blev en succé med över 8.000 besökare och därför har vi i år utökat marknaden som även kommer finnas inomhus med en avdelning för design och hantverk. Eftersom julmarknaden i Täby Park arrangeras i samarbete med LoveKitchen kommer det såklart även vara ett stort fokus på mat och dryck. Det kommer finnas allt som hör julen till som till exempel glögg, pepparkakor, saffransbullar, brända mandlar och varm choklad och i restaurangen i Läktarbyggnaden kommer det bland annat serveras en julbräda med 3 smaker av julen.

För alla barn kommer det förutom massa gott att äta och dricka finnas roliga aktiviteter och möjlighet att åka häst och vagn.    

Jul på Täby Park arrangeras av just Täby Park i samarbete med LoveKitchen. Täby Park är den nya stadsdelen som växer fram på det gamla Galoppfältet mitt i Täby, med storstad på kartan – småstad i själen.

Vill Ni delta?

Boka plats för 2017

Jul på Täby Park är en julig marknad med lite speciell inriktning. Ledorden eko, reko, retro genomsyrar hela stämningen och givetvis utställare och de produkter och tjänster som erbjuds. Täby Parks julmarknader 2016 blev en succé med över 8.000 besökare och intresset är därför stort för årets marknader. Se nedan för de platsalternativ som erbjuds för utställare och använd formuläret om ni önskar mer information eller vill boka en plats på Täby Parks julmarknader 2017.

Platsalternativ

Samtliga platser nedan inkluderar el (vänligen specificera i formuläret ungefär hur stort ert behov av el är). Samtliga bås är belysta och samtliga bord kommer med enhetliga dukar.

Det finns ett begränsat antal av varje typ av plats och intresseanmälan är ej bindande förrän ni fått er plats bekräftad och betalat in avgiften.

Torgstånd 450kr

Fristående torgstånd med tak utomhus (220x80cm)
Obs, taket kommer vara rött/vitt

Foodtruck- plats 500kr

En anvisad plats utomhus (5 m brett)

Bord på designerdel 350kr

Bord inomhus på designerdel. (Krav: egen design).

Bås fullbokat

FULLBOKAT

Intresseanmälan


230 voltEnfasTrefas

Hitta till Täby Park

Galoppvägen 1-3, 183 64 Täby

Täby Park är den nya stadsdel som växer fram på det gamla galoppfältet (Täby Galopp) mitt i Täby, med storstad på kartan – småstad i själen!
Hit tar du dig busenkelt med Roslagsbanan, på cykeln eller med apostlahästarna – eller bilen. Fria och nära parkeringsplatser finns.

Kommunalt: Roslagsbanan hållplats Galoppfältet

Välkommna!