Kalendarium

Bakluckeloppis

27 maj – 1 oktober 2017

Sista helgen i maj  till och med första helgen i oktober 2017 (förutom helgen den 16-17 september) är det återigen dags för bakluckeloppis i Täby Park. Lördagar och söndagar mellan kl. 12-16 kommer du kunna sälja eller köpa på Loppisen, enkelt, roligt och miljösmart!

För mer information kontakta Stockholmsmarknader: info@stockholmsmarknader.se

täbyloppis

Cykelcross på Täby Park

21 okt 2017

Kom och titta när MTB Täby arrangerar tävlingar i cykelcross på Täby Park eller var med och prova själv! Man tävlar vanligen på en varvbana där banan är 2,6 kilometer, varvtiden är omkring fem till tio minuter och den totala tävlingstiden ligger mellan 20–60 minuter beroende på klass.

Banan skall innehålla variationer mellan till exempel stig, sand, väg, park eller äng för att ge cyklisterna variation i tempo. Hinder är ofta inlagda i banan för att skapa situationer där cykeln måste bäras. Skickliga cyklister kan ibland forcera de vanligt förekommande plankhindren genom att hoppa över dessa i farten. Allt detta tillsammans med den i cykelsammanhang relativt korta tävlingstiden medför hög intensitet för de tävlande där stor syreupptagningsförmåga samt manöverskicklighet är två betydelsefulla parametrar.

 

Täby Park Julmarknad

2 dec & 9 dec 2017

En eko-reko-retro jul!

Två lördagar i advent slår Täby Park upp portarna till en alldeles särdeles julmarknad.

Här hittar du närproducerade, juldoftande godsaker. Traktens hantverk och julens grönska samsas med fina julprylar från förr och antika föremål.

Julmarknad i Täby Park

 

Mer om Täby Park Jul