Täby Park Food Market

Lördagen 12 September 2019, kl 11-16

 

Den 12 september är det dags igen för vår uppskattade Food Market.

En hyllning till det närodlade, hemgjorda, ekologiska och framförallt goda, som hösten har att erbjuda. Doften av nymustade äpplen blandas med den magiska grilldoften och fräsandet från food truckarnas minimala gourmetkök.

Höstens härligaste dukas upp kring gräset och i de gamla stallarna. Picknickhäng och folkfest. Vi arrangerar som vanligt  tillsammans med Love Kitchen.

 

Varmt Välkomna.

Flytta hit

Boka din plats på Täby Park Food Market

Vi skapar sedan några säsonger tillbaka en Food Market som hyllar livets goda. Inte bara för smakens skull, utan också för hållbarhetens. Därför välkomnar vi särskilt dig som jobbar med närodlat, ekologiskt, småskaligt och hemgjort.

Hela Täby Park bygger på idén om en ny sorts stadsdel. ”Storstad på kartan, småstad i själen” brukar vi säga. På samma sätt vill vi skapa en fest som kombinerar det allra modernaste med en fin känsla för tidlöst hantverk och allt det goda som finns runt knuten, om man bara öppnar ögonen lite extra.

Vill du vara med på höstens Food Market – anmäl ditt intresse genast.

Se Film från Täby Parks Food Market

Täby Park Food Markets temaområden

MAT/DRYCK

Lokalt och närproducerat grönsaker/primörer både råvaror och lagad mat att äta på plats. Gårdsprodukter, juice, hantverksglass, bröd, food trucks, grillning med mera.

AKTIVITET

Upplevelser, DJ, dancebattle.
Ju mer ”närodlat” och unikt, desto trevligare.

BARN

Matfestivalen ska förstås vara både god och kul för alla åldrar. Driver du Täbys enda nybörjarskola för runskrift, har byggt en egen karusell eller är en sjusärdeles sagoberättare – hör av dig!

Plats och Pris

Våra marknader har blivit väldigt populära. Det är vi glada för då vi är måna om att de upplevs trevliga och att helheten känns ombonad och vänlig. När du ansöker om en plats hos oss väljer du mellan Bås, bord eller Food Truck. Hos oss är din plats alltid iordningställd när du kommer. På marknaden finns såklart också vatten att tillgå, soprum och toaletter.

Behöver ni el?

För att kunna planera en riktigt bra marknad behöver vi redan nu veta ditt behov av el; Enfas, Trefas eller 230 volt. Kryssa i ditt behov i formuläret.
Det enda du behöver tänka på själv är att ha med dig en egen förlängningskabel.

BÅS 795 kr

3x3 meter med belysning och bord 180x80 samt duk.

BORD 595 kr

180x80 inklusive duk

FOOD TRUCK 595 kr

Food Truck plats (5 meter bred)

Intresseanmälan230 voltEnfasTrefasBehöver ingen el
Hitta till Täby Park

Galoppvägen 1-3, 183 64 Täby

Täby Park är den nya stadsdel som växer fram på det gamla galoppfältet (Täby Galopp) mitt i Täby, med storstad på kartan – småstad i själen!

Hit tar du dig busenkelt med kollektivtrafik, på cykeln eller eller bilen. Det finns gratis parkering i direkt anslutning till Food Market.

Hitta hit