Food Market

Våra Food Markets är en hyllning till det närodlade, hemgjorda, ekologiska och allt det goda som både vuxna och barn gillar. Skönt häng på Läktartorgets fina gräsmattor, kul aktiviteter och massor att upptäcka. Både för dig som varit här förut, och för dig som fortfarande inte bekantat dig med Täby Park. Alltihop dukas upp framför den gamla läktarbyggnaden. (Pga covid har vi för tillfället inga inplanerade Food Markets. Men det kommer!)

Marknaden med något för alla

Vi ordnar också massor av kul aktiviteter att upptäcka för både vuxna och barn. Både i Läktarbyggnaden i anslutning till showroom och runt omkring på torget och i närområdet.

Kom och ät, drick, njut och lek! Kanske träffar du dina nya eller blivande grannar i vimlet.

 

Utställare

Vill du ställa ut på Täby Park FoodMarket?

Hela Täby Park bygger på idén om en ny sorts stadsdel. ”Storstad på kartan, småstad i själen” brukar vi säga. På samma sätt vill vi skapa en fest som kombinerar det allra modernaste med en fin känsla för tidlöst hantverk och allt det goda som finns runt knuten, om man bara öppnar ögonen lite extra.

Populära marknader

Våra marknader har blivit väldigt populära. Och det är vi naturligtvis mycket glada för. Vi vill skapa en fest som kombinerar det allra modernaste med en fin känsla för tidlöst hantverk och allt det goda som finns runt knuten, om man bara öppnar ögonen lite extra. Här hyllar vi livets goda – inte bara för smakens skull, utan också för hållbarhetens. Därför välkomnar vi särskilt dig som jobbar med närodlat, ekologiskt, småskaligt och hemgjort.

Täby Park Food Market arrangeras som alltid tillsammans med LoveKitchen. Vill du vara med och ställa ut på vårens Food Market – anmäl ditt intresse genast. Bokningarna har redan börjat komma in!

Plats och pris

Plats

När du ansöker om en plats hos oss väljer du mellan bås, marknadsstånd eller Food Truck.  Din plats är alltid iordningställd när du kommer. På marknaden finns såklart också vatten att tillgå, soprum och toaletter.

Pris

Oavsett vilken typ av plats du väljer är priset 595 kronor.

El

För att kunna planera en riktigt bra marknad behöver vi redan nu veta ditt behov av el; Enfas, Trefas eller 230 volt. Det enda du behöver tänka på själv är att ha med dig en egen förlängningskabel.

 

Anmäl dig som utställare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev