Kreativ studio och kontor i Täby Park
Företag välkomna till Täby Park
Plats för verksamheter i Täby Park

Framsynta företag sökes!

Vi som bygger Täby Park har visionen att den nya stadsdelen ska generera massor av hållbarhet. Eller bidra till en bättre värld, om man vill vara lite pompös. Vi kommer att göra vårt yttersta från vårt håll. Men för att det ska blir riktigt bra önskar vi förstås att både boende och företag vill vara med – och tillsammans skapa en stadsdel där både människor, natur och företag trivs och mår bra. Vi tror absolut på en stor blandning. Superlokala enmans­företag är lika viktiga som globala jätteföretag. Mikrobrygg­erier lika efterlängtade som digitala storspelare. Vill ni vara med och sätta er prägel på livet i Täby Park? Fyll i formuläret!

Vill du flytta hit?

Kontakta Täby Parks marknadschef Maria Campos Björkquist eller Täby kommuns näringslivsutvecklare Caroline Arenander. Vi planerar för framtida verksamheter och ser över den gamla läktarbyggnaden där det redan nu finns en restaurang, ett socialt företag med verkstad och butik samt plats för friskvårdsanläggning, hundfrisör, yogastudio och kontorshotell.

Täby Park

Maria Campos Björkquist 010  448 13 77

Täby Kommun

Caroline Arenander 08 555 590 00 

Vill du besöka Täby kommuns näringslivssida klicka här>> där hittar du bland annat näringslivspodden och du kan prenumerera på nyhetsbrev.