Äntligen en närbutik i Täby Park

Fullt kundfokus hos närbutiken Citus i Täby Park

Nu hälsar vi den efterlängtade närbutiken Citus välkommen till Täby Park. Det är Johannes Kahlau, med rötter i Täby och själv bosatt alldeles i närheten, som startat och driver butiken, den första i en blivande kedja. ”Jag kör förbi här ganska ofta och har sett området växa fram och blev intresserad! Det känns verkligen spännande att starta upp i ett nytt område som Täby Park”, säger Johannes.

Citus kan vi välja varor och tjänster fritt, säger Johannes. Tanken med butiken är att kunna erbjuda produkter och tjänster som kunderna verkligen vill ha och behöver. ”På så sätt tänker jag att vi får nöjda kunder”, säger Johannes. Jag börjar med ett basutbud och efterhand ändrar jag efter vad våra kunder önskar att vi har i butiken. Vi vill verkligen att de som handlar här ska känna att det är ”deras” närbutik!

Miljö och hållbarhet är viktigt för Johannes och han väljer alltid Svanen- och kravmärkt där det är möjligt. Inom kort kommer de att göra egna smörgåsar till försäljning och tanken är då att bli krav-certifierad redan från start. Lika självklart är att allt förbrukningsmaterial i butiken, som muggar/servetter/socker/påsar, är i återvunnet material. ”Som butik har vi ett ansvar att tänka på miljön, det är viktigt att kunderna känner att vi vill vara miljömedvetna”, säger Johannes.

”Vår tanke är helt enkelt att kunderna ska få en butik som de vill ha! Vi vill skapa glada kunder och grannar. Det är det roligaste!”