fågel som pratar i skogen

Premiär för AR och VR

I helgen på årets Täby Parkdag var det premiärvisning för Täby Park i Augmented och Virtual reality. Oavsett om du är på dator eller mobil kan du göra en digital rundvandring i de första kvarteren. Testa här>>https://taby-park.se/ar-vr/

Gatorna har fått namn

Nu är namnen på gator och torg i Täby Park klara. Läs mer i Täby Park Tidning

LoveKitchen utökar

Med start den 29 januari kommer LoveKitchen att öppna redan kl 10 för fikabuffé med hembakat. Luncher som vanligt tisdagar och onsdagar 11:30-13:30.

Ny infart till Läktarbyggnaden

Ny infart: Läktaren

I och med det nya torget mot tåget har den gamla vägen längs skogsdungen stängts av. All persontrafik hänvisas nu till Galoppvägen som går parallellt med kommunens pendlarparkering.  

Insamlingen fortsätter

Precis som Täby Park Tidning skriver kan du som inte hunnit bidra fortfarande skänka en slant till stöd för Stockholms Stadsmissions arbete på Ung station Järva. Swisha till 9003518. Skriv “Täby Park” på meddelanderaden.

Stationstorget invigs

Lagom till den årliga julmarknaden blev den nya parkeringen och pendlartorget vid galoppfältets station klar. Torget kommer succesivt att fyllas med innehåll och här kommer man hitta JM och Skanskas visningslokaler senare i vinter. Torget invigs Luciadagen till ära.