För oss som bor eller driver företag i Täby Park

Välkommen hit! Som en av de första att bo eller jobba i Täby Park är du en viktig person. En helt ny stadsdel formas nämligen allra mest av människorna som lever där. Här kan du komma med idéer och synpunkter, hålla dig uppdaterad om vad som händer eller – kanske bäst av allt – anmäla egna aktiviteter som du tycker ska vara med i kalendariet.

Mötesplats Täby Park

Service för nyinflyttade onsdagar 16.30-18.00

Vårt område är alldeles nytt. Och du har kanske funderingar, tips eller synpunkter som du vill dela med dig av eller vill få svar på? På onsdagar kl. 16.30-18.00 finns Jesper Åman, tillgänglig för att svara och förklara. Du når honom på tfn  073-432 67 35. Det går även bra att  skicka e-post till Jesper så återkommer han till dig så snart som möjligt.

Skicka e-post till Jesper Åman

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset och öppna showroom igen när riskerna för smittspridning minskat. Då är du välkommen att besöka oss. På plats kommer det att finnas en representant för Täby Park och en från Täby Kommun som lyssnar guidar och hjälper dig. Välkommen!

 

Lokala aktiviteter i Täby Park

Utegym

Träning

Alldeles intill Läktartorget kommer Täby Park att öppna utegym under våren. Där kan både du som bor här eller du som bara är här på besök träna.

Sport & Svett

Svea Padel

Racket att hyra och bollar att köpa finns alltid i shopen, även när den är obemannad. Varmt välkomna!

Läs mer här

Sport

Cykelcross

MTB Täby erbjuder ett flertal olika träningar på olika nivå så att alla skall kunna komma och prova. Det kostar ingenting att prova och vi erbjuder två provträningar innan man blir medlem.

Läs mer här

Annonsera en aktivitet

Tips till kalendariet.

Dela med dig och bjud in. Tipsa dina grannar om roliga och intressanta aktiviteter.

Felanmälan Täby Kommun

Hjälp oss att göra Täby tryggt och snyggt!

Är det något som inte fungerar eller behöver åtgärdas av kommunen? Felanmäl på webben eller hämta app till din mobil.

Nyhetsbrev

Ja, jag vill prenumerera

Med nyhetsbrevet vet du alltid vad som händer här i Täby Park.

Food Market
14/6 inställd.