Aktiviteter att göra i Täby Park

Här kan du se att det är full fart i Täby Park. Och ju mer som händer, desto roligare tycker vi. Har du en egen klubb, eller arrangerar olika träffar och evenemang, är du välkommen att anmäla det. Kanske finns det fler som vill vara med?!

Aktiviteter i Täby Park

Facebook

Täby Park Boende

Nu finns det en egen Facebook-grupp för boende i Täby Park: Täby Park Boende. Bor du i området så gå med du också!
Facebook

 

Hundar

Hundlekplats

På galoppfältet finns två fina lekplatser för alla fyrfotade vänner. En uppskattad plats för glada hundar med spring i benen. Och säkert även för matte och husse.

 

Sport & Svett

WAP Täby, inomhusbanor

Fyra, fina padelbanor, för såväl nybörjare som proffs. Bjud in familj, vänner eller kollegor på en padelmatch. Racket finns att hyra på plats.
WAP Täby

Miljö

Poolbil

Bidra till ett hållbart Täby Park och använd en eldriven poolbil.  Alla boende i kvarteren Ryttarstugan, Klövern, Nor, Opalen eller Manegen har tillgång till poolbilarna som står i elbilsstallet vid stationstorget. Här finns även fyra laddplatser.

Lagsport

Beachbanor

På våra beachbanor på fältet kan du spela handboll, fotboll eller volleyboll. Täby HBK och Täby VBK har träningstider vardagar från kl. 15.00 och helger fram till kl. 12.00.  Övrig tid är du varmt välkommen att spela.

Träning

Utegym

Alldeles intill Läktartorget finns ett nytt utegym. Där kan både du som bor här eller du som bara är här på besök träna.

Action

Cykelcross

MTB Täby erbjuder ett flertal olika träningar på olika nivåer så att alla skall kunna komma och prova. Det kostar ingenting att prova och vi erbjuder två provträningar innan man blir medlem.

Läs mer här

Sport & Svett

WAP Täby, utomhusbanor

Racket att hyra och bollar att köpa finns alltid i shopen, även när den är obemannad. Varmt välkomna!
Läs mer här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev!