Handla ekologiskt och spela padel i Täby Park

Utforska Täby Park!

I Täby Park händer det massor av saker förutom att det byggs massa nya bostäder. Poppar det inte upp en ny lekplats, så kan man ge sig attan på att det öppnar en cykelverkstad. Eller så  invigs en återvinningsstation. Från någon av  lokalerna i husen börjar det kanske dofta bullar från ett nyöppnat bageri som precis har flyttat in. Och mer blir det för varje dag! Här kan du se vad som finns hos oss. (Nyfiken på vad mer som finns i närheten, se Google-kartan  längst ner på sidan!)

Nya invånare

De allra första flyttar in

Våra fyra första kvarter är strax klara. Fasaderna kläs med tegel och puts. Gator och cykelvägar får belysning, kantsten och plattor. Lekpark, utegym och annat kul monteras ihop och provas. Och nu har de allra första Täby Park-borna med sina helt nya nycklar, låst upp och flyttat in. För oss som har jobbat i flera år med allt från stadsplanering till slutstädning av de nylagda parkettgolven känns det helt fantastiskt – äntligen händer det! Välkomna, säger vi. Hoppas att vi får ett långt och härligt liv tillsammans!

 

Vi finns i Täby Park

Aktivitet

Svea Padel

Spela Padel i Täby Park
Spela den nya innesporten - ute!
Fyra härliga banor för alla som gillar racketsport. Utmana dina kompisar i en match eller gå en kurs. Racket kan du hyra på plats.
Hemsida: Svea Padel
Öppet sommarhalvåret
Butik

Re:unik

Renovera möbler och köp second hand prylar i Täby Park
Älskar du hållbarhet?
Här kan du få hjälp att renovera dina gamla möbler eller köpa secondhand.
Finns i Läktarbyggnaden
Re:uniks facebook-sida
Öppet måndag-lördag
Aktivitet

MTB Täby

Kör cykelcross i Täby Park
Action, fest och spänning
Cykelcrossbana med kullar och olika underlag för extra utmaning.  Öppen för allmänheten utom på tävlingsdagar.
Hemsida: MTB Täby
Öppet Vår-höst
Utforska ännu mer

Se vad som finns runtomkring oss

När Täby Park är helt färdigt finns nästan allt här. Och lyfter du blicken har du ännu mer att välja på! Titta på Google-kartan, och hitta vad du vill. Runt om i kommunen finns till exempel över 30 grundskolor, 6 bibliotek och ett oräkneligt antal badplatser. Som bonus har vi Sveriges största flygplats på perfekt avstånd – 32 kilometer.

Ta mig till Google-kartan

Food Market
14/6 inställd.