Lediga lokaler

Bagare, skomakare, nytänkare!

Bygget är igång! Nu finns Täby Parks första lokaler till uthyrning. Som du vet har vi höga ambitioner: Det här ska bli en stadsdel där alla bidrar till platsens själ, inte minst företagen. Tänk hållbarhet, personlighet, hög kvalitet och det där som är så svårt att ta på, men som kan kallas ”vi-känsla”. Bagare med eget bageri? Skomakare som kan konsten att ge skor nio liv? Barnbutik vill skapa en unik butik här och nu, samtidigt som ni erövrar den digitala världen? Jamen – välkomna hit!

Lokaler

Lokaler i Läktarbyggnaden

Vi planerar för framtida verksamheter och ser över den gamla läktarbyggnaden där det redan nu finns  ett socialt företag med verkstad och butik samt plats för restaurang, friskvårdsanläggning, hundfrisör, yogastudio, idrottsbibliotek och kontorscommunity. Har du en egen idé? Hör av dig.


Lokaler i den befintliga läktarbyggnaden

Typ av verksamhet: Framsynta företag
Yta: +200 kvm
Färdigställs: Enligt överenskommelse

Hårsalong

Är du Täby Parks första frisör? Ta chansen. Den här fina hörnlokalen är som gjord för en salong av högsta kvalitet, gärna med ekologisk profil. Expert på håruppsättningar? Extra bra på service? Ju mer unikt – desto bättre. Precis som Täby Park.

Lokaler i Hebas kvarter Opalen

Typ av verksamhet: Butik Skönhet/Hälsa
Yta: 65 kvm
Färdigställs: ca okt-dec 2020

Lås eller Skor?

I Täby Park gör vi vårt bästa för att leva hållbart. Det betyder inte minst att ta väl hand om sina egna och varandras grejer, så att de håller och fungerar länge. Den här lokalen är perfekt för exempelvis en riktigt skicklig låssmed eller skomakare som vill varva hantverk och reparationer med försäljning.

Kvarteret Klövern från Skanska

Typ av verksamhet: Grannservice
Yta: 49 kvm
Färdigställs: ca okt-dec 2020

Restaurang

Här har du chansen att öppna Täby Parks hemtrevligaste restaurang. Vi tror att du ser dig själv lika mycket som granne till dina grannar, som värd till dina gäster. Serverar du ekologiskt och närodlat är det förstås ett extra bevis på att din restaurang tar väl hand om både människor och miljö.

Kvarteret Nor från JM

Typ av verksamhet: Restaurang
Yta: 250 kvm
Färdigställs: okt-dec 2020

Hyrbutik

I Täby Park tänker vi nytt, smart och miljövänligt. Till exempel: varför ska alla köpa egna, dyra verktyg? De används ju så sällan. Du som har eller tänker starta en butik som hyr ut maskiner (och kanske hjälpande händer) skulle passa perfekt här!

Kvarteret Nor från JM

Typ av verksamhet: Butik
Yta:  58-116 kvm
Färdigställs: okt-dec 2020

Café/Bageri

Vad ger mer hemkänsla än doften av nybakat? Kom och bygg dina drömmars bageri! Här kan du både baka och bjuda in grannarna att sitta ner på fika eller lunch. Hörnlokalen har stora, härliga fönster och ger dig stora möjligheter att tänka fritt med inredningen.

Kvarteret Klövern från Skanska

Typ av verksamhet: Bageri/Café
Yta: 130 kvm
Färdigställs: ca juli-sept 2020

Blomstrande butik

Många som flyttar till Täby Park är lite extra förtjusta i grönska och vackra växter. Här är det en naturlig del av livet. Därför gissar vi att en fin blomsterbutik blir väldigt uppskattad. Jobbar du med snittblommor, växter till hem och balkong, charm och personlig service? Här är din chans!

Kvarteret Nor från JM

Typ av verksamhet: Blommor
Yta: 53 KVM
Färdigställs: okt-dec 2020

Fin liten salong

Perfekt litet paradis för dig som vill driva din egen salong. Gärna hudvård, fotvård, naglar och annat som gör grannarna fina. Hörnlokalen har entré mot gatan och de stora fönstren bjuder in till besök, samtidigt som de ger härlig rymd.

Kvarteret Klövern från Skanska

Typ av verksamhet: Skönhet/Hälsa
Yta: 48 kvm
Färdigställs: ca okt-dec 2020

Smått och Gott

Här ser vi framför oss en riktigt trevlig kiosk. Eller servicebutik, om du hellre kallar det så. Du vet – ett ställe där man hämtar och lämnar paket, och kommer förbi för tidningar, spel, tobaksvaror, kalla drycker och sånt. Flytta in här och var beredd på att jobba. På sikt har du 20.000 möjliga kunder i grannskapet.

Kvarteret Manegen från JM

Typ av verksamhet: Servicehandel
Yta: 84 kvm
Färdigställs: okt-dec 2020

Cykeldoktor

Cyklarna kommer garanterat att bli några av Täby Parks mest älskade invånare. Det har vi planerat för på alla möjliga vis. Inte minst genom att reservera den här lokalen för dig som vet allt om hur man behandlar både cyklar och deras ägare på allra bästa vis, både här och i din webbutik.

Kvarteret Manegen från JM

Typ av verksamhet: Cykelbutik m. verkstad/Showroom
Yta: 69 kvm
Färdigställs: okt-dec 2020

Framtidens barnbutik?

Den här lokalen är 75 kvadrat men vi tror den rymmer något riktigt stort. Kanske lanserar du en unik barnbutik, för framtidens föräldrar? Du vet – de där som gärna åker flera mil för en personlig upplevelse (färg! form! fantastiskt bemötande!) samtidigt som de är världens vanaste nätshoppare.

Kvarteret Opalen från Skanska/Heba

Typ av verksamhet: Butik/Showroom
Yta: 75 KVM
Färdigställs: CA OKT–DEC 2020

Hantverk med webbutik?

Litet och fint! Vi tänker showroom – kanske för dig som säljer mycket via webben och samtidigt drivs av ledstjärnor som småskaligt, lokalt och hantverksstolt. Här kan dina kunder se och känna på grejerna i verkligheten.

Kvarteret Nor från JM

Typ av verksamhet: Butik/Showroom
Yta: 24 KVM
Färdigställs: okt-dec 2020

Klädvård

I Täby Park gillar vi att ta hand om våra saker, så att de lever längre. Därför passar den här lilla lokalen perfekt för en skräddare. En räddare i nöden som kan både ändra och laga grannarnas favoritkläder. Kanske tar du även emot kläder för tvätt och kemtvätt.

Kvarteret Nor från JM

Typ av verksamhet: Kem/skrädderi
Yta: 30 kvm
Färdigställs: okt-dec 2020

Hållbart mode

Gillar du mode och nytänkande? Då kanske du redan är igång med en modeverksamhet som bygger på delning. Eller så har du vintagebutik med digital kundkrets. Det skulle verkligen vara något för Täby Park! Och visst skulle den här lokalen vara som klippt och skuren för dig?

Kvarteret Nor från JM

Typ av verksamhet: Klädbutik
Yta: 39-78 kvm
Färdigställs: okt-dec 2020