Lediga lokaler

Bagare, skomakare, nytänkare!

Bygget är igång! Nu finns Täby Parks första lokaler till uthyrning. Som du vet har vi höga ambitioner: Det här ska bli en stadsdel där alla bidrar till platsens själ, inte minst företagen. Tänk hållbarhet, personlighet, hög kvalitet och det där som är så svårt att ta på, men som kan kallas ”vi-känsla”. Bagare med eget bageri? Skomakare som kan konsten att ge skor nio liv? Barnbutik vill skapa en unik butik här och nu, samtidigt som ni erövrar den digitala världen? Jamen – välkomna hit!

Lokaler

Café/Bageri

Vad ger mer hemkänsla än doften av nybakat? Kom och bygg dina drömmars bageri! Här kan du både baka och bjuda in grannarna att sitta ner på fika eller lunch. Hörnlokalen har stora, härliga fönster och ger dig stora möjligheter att tänka fritt med inredningen.

Kvarteret Klövern från Skanska

Typ av verksamhet: Bageri/Café
Yta: 130 kvm
Färdigställs: ca juli-sept 2020

Lås eller Skor?

I Täby Park gör vi vårt bästa för att leva hållbart. Det betyder inte minst att ta väl hand om sina egna och varandras grejer, så att de håller och fungerar länge. Den här lokalen är perfekt för exempelvis en riktigt skicklig låssmed eller skomakare som vill varva hantverk och reparationer med försäljning.

Kvarteret Klövern från Skanska

Typ av verksamhet: Grannservice
Yta: 49 kvm
Färdigställs: ca okt-dec 2020

Fin liten salong

Perfekt litet paradis för dig som vill driva din egen salong. Gärna hudvård, fotvård, naglar och annat som gör grannarna fina. Hörnlokalen har entré mot gatan och de stora fönstren bjuder in till besök, samtidigt som de ger härlig rymd.

Kvarteret Klövern från Skanska

Typ av verksamhet: Skönhet/Hälsa
Yta: 48 kvm
Färdigställs: ca okt-dec 2020