Bo i Täby Park – din egen stadsdel mitt i Täby

Välkommen att bo i Täby Park, den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnade vi de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har vi blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Här blir både lägenheter och ett antal radhus och naturligtvis också lokaler i olika storlekar för dig som vill starta eller driva företag. Byggena fortsätter, stadsdelen växer! 

Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Under hösten 2022 öppnade Täbys nya simhall precis intill stadsdelen, så nära att mäklarna faktiskt kan använda ordet ”badrocksavstånd”.

I den gamla läktarbyggnaden finns bl a Re:unik, butiken som säljer återbruk som de varsamt har renoverat. Och Crafoord auktioner, där du kan få dina saker värderade eller köpa något gammalt du tycker är fint. Här finns även Taverna Una, som serverar både lunch och middag med kulinariska smaker från medelhavsköket. Här hittar du även Musikstil Academy som håller musik- och danskurser i undervåningen. Utanför på fältet finns bl a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. Cykelcrossbanan och våra populära padel-banor, kanske du redan har provat?

Eller varför inte ta en promenad runt i området och de fina skogsdungarna eller göra ett stilla yogapass på en gräsplätt? Har du hund finns även en populär hundlekplats på fältet.

Och när du är sugen på en riktig folkfest kan vi verkligen rekommendera Täby Parks årliga Food Market och Julmarknaden. Båda går av stapeln på Läktartorget.

Vill du också bo i Täby Park? Här nedan kan du se vad byggherrarna har att erbjuda just nu.

Översikt bostäder till salu

Taby_boulevard_bostadsratter

Täby Boulevard
Titania

Bostadsrätter
1, 2 o 4 rum och kök

Bunkhagen Norra

Mitt på Boulevarden byggs Täby Parks andra kvarter med ägarlägenheter, Bunkhagen Norra. Här finns allt från yteffektiva ettor med sovloft till rymliga bostäder om 5 rum och kök. De flesta bostäder har balkong eller uteplats. Ägarlägenheter är en boendeform som passar dig som vill ha låga fasta kostnader och stor personlig frihet. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut som det passar dig. Det är också möjligt att köpa en ägarlägenhet som juridisk person.

Hitta nyproducerad lägenhet i Täby Park

Bunkhagen Norra
JM

Ägarlägenheter
1-5 rum och kök
Karta_TabyPark
Gröna kvarter

Upptäck ett grönare kvarter på rätt läge i Täby Park

På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla. Nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här är planlösningarna öppna och sociala och rummen ljusa, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig femma. På den lummiga innergården skapas bra förutsättningar för pollinerande insekter för att öka den biologiska mångfalden, samtidigt blir gården mysigare och mer avkopplande för dig som bor här. Kvarterets två gemensamma takterrasser är ett härligt komplement till gården under sommarhalvåret. Här kan du spendera många härliga kvällar med vänner. Att bo i Scilla innebär ett behagligt, smart och grönt sätt att leva.

Nyproduktion_Scilla_Täby Park_Skanska nya hem

Scilla
Skanska

Bostadsrätter
1-5 rum och kök
Svanenmärkt
Skanska nyproduktion av bostadsrätter Scilla i Täby Park
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!