Hitta nyproducerad bostad i Täby Park

Bo i Täby Park – din egen stadsdel mitt i Täby

De första husen är här. Redan våren 2020 välkomnar vi de första invånarna till nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter. Här finns också lediga lokaler i olika storlekar för dig som vill starta eller driva företag. Och byggena fortsätter, så håll utkik efter mer!

Självklart blir det mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets egna lekplats, utegym, boulebana och massor av andra trevliga platser. När nya simhallen öppnar blir det så nära att mäklarna faktiskt kan använda ordet ”badrocksavstånd”.

I läktarbyggnaden finns Re:unik, butiken som säljer återbruk som de varsamt har renoverat så det ser ut som nytt igen. Och här finns det plats för både restaurang och andra verksamheter. På fältet utanför blir det proffsiga banor för beachvolley och andra beachsporter. Cykelcrossbanan och våra populära padel-banor kanske du redan har provat?

Gillar du spontansport är det bara att köra! På gräset blir det gott om plats för brännboll, kubb, kull och lekfulla fotbollsmatcher. Eller varför inte bara ta en promenad runt i området och de fina skogsdungarna?

Om du är sugen på en riktig folkfest kan vi verkligen rekommendera Täby Parks årliga Food Markets och Julmarknaden. Båda går av stapeln vid Läktartorget.

Vill du också bo i Täby Park? Här nedan kan du se vad byggherrarna har att erbjuda just nu.

Översikt bostäder till salu

Riksbyggen bygger bostäder i kvarteret Cykelverkstaden i Täby Park

Cykelverkstaden
Riksbyggen

Bostadsrätter
1-3 rum och kök
Boulevarden i Täby Park

Täby Boulevard
Titania

Bostadsrätter
1, 2 o 4 rum och kök
Nor

Bo granne med stadsparken och ha sommarhäng på taket

I kvarteret Nor bor du granne med den planerade stadsparken. I de Svanen-märkta husen finns allt från yteffektiva ettor till en paradfemma i etage. Alla med balkong eller uteplats och gemensam takterrass med sittplatser, pergola och odlingslådor. I cykelrummet planeras för cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lådcyklar att låna. Eller använd områdets bilpool. I föreningen finns även lokaler, där det förbereds bland annat för en restaurang.

Bostad med takterass

Nor
JM

Bostadsrätter
1-5 rum och kök
Svanenmärkt
Flytta till nyproducerad bostad i Täby Park
Blomstrande mångfald nära naturen och ljuset

Klövern: enkelt, bekvämt och svanenmärkt

Här hittar du både kvadratsmarta lägenheter och rymliga bostäder för hela familjen. I stort sett alla har soliga balkonger, terrasser och uteplatser med gott om plats för blommor och odling. Också boendet är grönt och Svanen-märkt, med snålspolande kranar, miljövänliga vitvaror, återvinning av värme och tillgång till både bil- och cykelpool. I gatuplan planerar vi för trivsamt stadsliv med café och ett par trevliga butiker.

Flytta till nyproducerad bostad i Täby Park

Klövern
Skanska

Bostadsrätter
1-4 rum och kök
Svanenmärkt
Flytta till nyproducerad bostad i Täby Park
Prenumerera på vårt nyhetsbrev