Bo i Täby Park, den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby

Bo i Täby Park – din egen stadsdel mitt i Täby

Välkommen att bo i Täby Park, den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. De första husen är här. Redan våren 2020 välkomnar vi de första invånarna till nyproducerade lägenheter både för dig som vill köpa och hyra. Här finns också lediga lokaler i olika storlekar för dig som vill starta eller driva företag. Och byggena fortsätter, så håll utkik efter mer!

Självklart blir det mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och massor av andra trevliga platser. När nya simhallen öppnar blir det så nära att mäklarna faktiskt kan använda ordet ”badrocksavstånd”.

I läktarbyggnaden finns Re:unik, butiken som säljer återbruk som de varsamt har renoverat så det ser ut som nytt igen. Och här finns även Taverna Una, som serverar både lunch och middag med kulinariska smaker från medelhavsköket.  Och här finns Crafoord auktioner, där du kan få dina saker värderade eller köpa något du tycker är fint. Det finns också plats för och andra verksamheter vad säg om t.ex kurs möbeltapetsering som ordnas av Studieförbundet Vuxenskolan. På fältet utanför blir det proffsiga banor för beachvolley och andra beachsporter. Cykelcrossbanan och våra populära padel-banor kanske du redan har provat?

Gillar du spontansport är det bara att köra! På gräset blir det gott om plats för brännboll, kubb, kull och lekfulla fotbollsmatcher. Eller varför inte bara ta en promenad runt i området och de fina skogsdungarna?

Om du är sugen på en riktig folkfest kan vi verkligen rekommendera Täby Parks årliga Food Markets och Julmarknaden. Båda går av stapeln vid Läktartorget.

Vill du också bo i Täby Park? Här nedan kan du se vad byggherrarna har att erbjuda just nu.

Översikt bostäder till salu

Riksbyggen bygger bostäder i kvarteret Cykelverkstaden i Täby Park

Cykelverkstaden
Riksbyggen

Bostadsrätter
1-3 rum och kök
Boulevarden i Täby Park

Täby Boulevard
Titania

Bostadsrätter
1, 2 o 4 rum och kök
Nor

Bo granne med stadsparken och ha sommarhäng på taket

I kvarteret Nor bor du granne med den planerade stadsparken. I de Svanen-märkta husen finns allt från yteffektiva ettor till en paradfemma i etage. Alla med balkong eller uteplats och gemensam takterrass med sittplatser, pergola och odlingslådor. I cykelrummet planeras för cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lådcyklar att låna. Eller använd områdets bilpool. I föreningen finns även lokaler, där det förbereds bland annat för en restaurang.

Bostad med takterass

Nor
JM

Bostadsrätter
1-5 rum och kök
Svanenmärkt
Flytta till nyproducerad bostad i Täby Park
Gröna kvarter

Scilla: Upptäck ett grönare kvarter på rätt läge i Täby Park

På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla. Nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här är planlösningarna öppna och sociala och rummen ljusa, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig femma. På den lummiga innergården skapas bra förutsättningar för pollinerande insekter för att öka den biologiska mångfalden, samtidigt blir gården mysigare och mer avkopplande för dig som bor här. Kvarterets två gemensamma takterrasser är ett härligt komplement till gården under sommarhalvåret. Här kan du spendera många härliga kvällar med vänner. Att bo i Scilla innebär ett behagligt, smart och grönt sätt att leva.

Nyproduktion_Scilla_Täby Park_Skanska nya hem

Scilla
Skanska

Bostadsrätter
1-5 rum och kök
Svanenmärkt
Skanska nyproduktion av bostadsrätter Scilla i Täby Park
Prenumerera på vårt nyhetsbrev