Bo i Täby Park – din egen stadsdel mitt i Täby

Välkommen att bo i Täby Park, den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. De första husen är redan här. Våren 2020 välkomnade vi de första invånarna till de första nyproducerade lägenheterna. Och fler kvarter är på gång. Här finns också lediga lokaler i olika storlekar för dig som vill starta eller driva företag. Och byggena fortsätter, så håll utkik efter mer!

Självklart blir det mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana, hundlekplats och massor av andra trevliga platser. När nya simhallen öppnar blir det så nära att mäklarna faktiskt kan använda ordet ”badrocksavstånd”.

I läktarbyggnaden finns Re:unik, butiken som säljer återbruk som de varsamt har renoverat så det ser ut som nytt igen. Och här finns även Taverna Una, som serverar både lunch och middag med kulinariska smaker från medelhavsköket. Här finns även Crafoord auktioner, där du kan få dina saker värderade eller köpa något du tycker är fint. Det finns också plats för andra verksamheter vad sägs om t.ex en kurs i möbeltapetsering som ordnas av Studieförbundet Vuxenskolan. På fältet utanför finns det proffsiga banor för beachvolley och andra beachsporter. Cykelcrossbanan och våra populära padel-banor kanske du redan har provat?

Gillar du spontansport är det bara att köra! På gräset blir det gott om plats för brännboll, kubb, kull och lekfulla fotbollsmatcher. Eller varför inte bara ta en promenad runt i området och de fina skogsdungarna eller ett gör ett stilla yogapass på en gräsplätt?

Om du är sugen på en riktig folkfest kan vi verkligen rekommendera Täby Parks årliga Food Markets och Julmarknaden. Båda går av stapeln vid Läktartorget.

Vill du också bo i Täby Park? Här nedan kan du se vad byggherrarna har att erbjuda just nu.

Översikt bostäder till salu

Riksbyggen bygger bostäder i kvarteret Cykelverkstaden i Täby Park

Cykelverkstaden
Riksbyggen

Bostadsrätter
1-3 rum och kök
Taby_boulevard_bostadsratter

Täby Boulevard
Titania

Bostadsrätter
1, 2 o 4 rum och kök
Gröna kvarter

Upptäck ett grönare kvarter på rätt läge i Täby Park

På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla. Nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här är planlösningarna öppna och sociala och rummen ljusa, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig femma. På den lummiga innergården skapas bra förutsättningar för pollinerande insekter för att öka den biologiska mångfalden, samtidigt blir gården mysigare och mer avkopplande för dig som bor här. Kvarterets två gemensamma takterrasser är ett härligt komplement till gården under sommarhalvåret. Här kan du spendera många härliga kvällar med vänner. Att bo i Scilla innebär ett behagligt, smart och grönt sätt att leva.

Nyproduktion_Scilla_Täby Park_Skanska nya hem

Scilla
Skanska

Bostadsrätter
1-5 rum och kök
Svanenmärkt
Skanska nyproduktion av bostadsrätter Scilla i Täby Park
Kvadrat- och klimatsmart

Ett barnvänligt kvarter nära Boulevarden

Mitt i Täby Park finns Ryttarstugan Östra. Ett barnvänligt kvarter nära Boulevarden och den planerade stadsparken. Här kan du njuta av ett bekvämt liv nära allt du behöver. Bostäderna är ljusa och trevliga samt både kvadrat- och klimatsmarta. Samtliga med balkong eller uteplats. På den stora innergården hittar du odlingslotter och grillmöjligheter samt lekytor för barnen. Dessutom finns här ett litet rött torp med inglasad del, som du kan använda som uterum för mysiga middagar eller varför inte till ett skrattfyllt barnkalas?!

Ryttarstugan Östra
JM

Bostadsrätter
1-5 rok
Svanenmärkt
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev