Kalendarium

Granförsäljning

13-23 December 2019

Julgransförsäljning av jägmästarprogrammets årskurs 17/22
Stationstorget i Täby Park

Köp julgran på Stationstorget 13-23 december 2019

Öppettider
Den 13-22 december 10.00 till 20.00
Den 23 december 10.00 till 13.00

Vi som säljer Skogis granar är alla Jägmästarstudenter från Sveriges Lantbruksuniversitet. En utbildning som samlar naturnissar från norr till söder och har en lång historia, vilket innebär många traditioner i både utbildningen och i vår ambitiösa kårverksamhet!

En av dessa är vår julgransförsäljning som i år sker för 56:e året i rad! Pengarna vi samlar ihop använder vi för att finansiera studierelaterade resor samt examensarbeten under våra sista år på programmet!

Våra julgranar kommer från Degeberga i Skåne där dom odlas av ett företag som leds av en före detta jägmästarstudent, som även han har varit med och gjort det vi ska göra i år. Granarna levereras till Stockholm precis innan försäljningsstart vilket betyder att vi kan garantera er en svensk, nyplockad kvalitetsgran. Egenskaper som kommer att fylla ditt hem eller företag med en julstämning som bara en nyplockad gran kan ge!

Läs mer här

Food Market Vår

 Maj 2020 kl. 11-16

Det blir som vanligt en hyllning till det närodlade, hemgjorda och ekologiska. En härlig vårmarknad med allt som hör våren till. Ta med dina vänner och fira in våren på vårt läktartorg. Vi lovar härlig stämning, skön musik och mycket gott att äta, dricka och köpa med hem.

Täby Park Food Market arrangeras tillsammans med LoveKitchen.

Food Market Höst

 September 2020. kl. 11-16

Täby Park Food Market är en hyllning till det närodlade, hemgjorda, ekologiska
och framförallt goda, som hösten har att erbjuda. Våra Food Markets har blivit en härlig mötesplats för alla med härlig stämning på plats och mycket gott att äta och köpa med sig hem.

Täby Park Food Market arrangeras tillsammans med LoveKitchen.

Täby Park Food Market

Julmarknad

November 2020, kl 11-16

Täby Park slår återigen upp portarna till en alldeles särdeles julmarknad. Här hittar du närproducerade, juldoftande godsaker. Hantverk och design samsas med julens grönska.

Vi samarbetar precis som tidigare med Stockholms Stadsmission och deras arbete för och med barn och unga och samlar in julklappar till
barn och ungdom som har det tufft i sin vardag. De insamlade paketen går till Unga Station Järva.

Julmarknaden arrangeras i samarbete med Love Kitchen.

Julmarknad i Täby Park