Starta företag i Täby Park

Framsynta företag sökes!

Vi som bygger Täby Park har visionen att den nya stadsdelen ska generera massor av hållbarhet. Eller bidra till en bättre värld, om man vill vara lite pompös. Vi kommer att göra vårt yttersta från vårt håll. Men för att det ska blir riktigt bra önskar vi förstås att både boende och företag vill vara med – och tillsammans skapa en stadsdel där både människor, natur och företag trivs och mår bra. Vi tror absolut på en stor blandning. Superlokala enmans­företag är lika viktiga som globala jätteföretag. Mikrobryggerier lika efterlängtade som digitala storspelare. Vill ni vara med och sätta er prägel på livet i Täby Park? Fyll i formuläret!

Intresseanmälan

Etablera ditt företag i Täby Park

Flytta hit ditt företag

Kontakta Täby Parks marknadschef  Maria Campos Björkquist eller Täby kommuns näringslivsutvecklare Caroline Arenander. Vi planerar för framtida verksamheter och ser över den gamla läktarbyggnaden där det redan nu finns ett socialt företag med verkstad och butik samt plats för restaurang, friskvårdsanläggning, hundfrisör, yogastudio och kontorshotell.

Täby Park

Maria Campos Björkquist, tfn 010 448 13 77

Täby Kommun
Caroline Arenander, tfn 08 555 590 00

Besök gärna Täby kommuns näringslivssida,  där hittar du bland annat näringslivspodden och du kan prenumerera på nyhetsbrev.

Food Market
14/6 inställd.