Byggstart för Scilla i november

Skanskas nästa bostadsrättskvarter i Täby Park heter Scilla. Kvarteret, som kommer att ligga på ett perfekt läge mitt emellan tre parker och med ett mysigt torg framför, består av totalt 186 lägenheter i olika storlekar – allt från mindre ettor till större lägenheter på fem rum och kök. Några av de större lägenheterna har en potentiell uthyrningsdel på 28 kvm med fullt fungerande kök vilket kan vara praktiskt för dig med tonårsbarn eller för dig som vill ha en extra månadsinkomst.

På den lummiga innergården kan du finna lugn och ro under pergolan medan barnen leker på någon av grönytorna. Här skapas även bra förutsättningar för pollinerande insekter, därav namnet på föreningen, vilket gynnar den biologiska mångfalden, samtidigt blir gården mysigare och mer avkopplande för dig som bor här. Kvarterets två gemensamma takterrasser är ett härligt komplement till gården under sommarhalvåret. Här kan du spendera många härliga kvällar med vänner.

I brf Scilla ska det vara enkelt för dig att bo och leva och därför erbjuds du som bor här tillgång till både bil- och cykelpool, ditt postfack kan ta emot den vanligaste storleken på paket vilket gör att du inte behöver ta dig till närmaste ombud, du har en smidig cykelverkstad på gården och alla lägenheter har ett praktiskt förråd i källaren där du kan förvara skidutrustningen under sommarhalvåret. I kvarteret blir det förutom bostäder även två lokaler där en av dem är förberedd för restaurangverksamhet och den andra för gym. Under huset finner du ett praktiskt garage med plats för både bil- och elbil.

Ett stort steg mot en hållbar framtid

Skanska har länge strävat efter att bygga hem med så liten klimatpåverkan som möjligt. Vårt första Svanemärkta hem byggdes redan 2005. Men i brf Scilla går vi steget längre och utvecklar vad vi kallar mörkgröna hus. De överstiger med råge prestandan i de flesta miljöcertifierade hus, bland annat inom energi, materialval och avfallshantering. Ett mörkgrönt hus är med andra ord ett hus med mycket liten klimatpåverkan. Du som köper ett hem i brf Scilla kan därför vara säker på att du har ett hälsosamt inomhusklimat och att du bidrar till en hållbar framtid. Håll utkik efter mer information och säljstart på Skanskas hemsida
Inflyttning till Scilla planeras att börja under 2022.