Sju anledningar att flytta till Täby Park

Är det dags för en ny fas i livet? Under semestern är det ofta som funderingarna dyker upp kring framtiden. Om det den nya fasen består i att hitta ett nytt boende så bjuder vi på sju tips varför just Täby Park bör övervägas.

 

 

1. Tänka nytt?

 

Täby Park byggs som en hållbar stadsdel redan från början. Hållbarhetsfokus finns med på alla plan från materialval, till hur det biologiska ekosystemet byggs upp på innergårdarna. Boende i Täby Park innebär mindre miljöpåverkan.

 

2. Landet och staden på en och samma gång

 

Täby Park kommer att kännas som en småstad i storstaden med arbetsplatser, bostäder, restauranger, butiker och skolor sida vid sida. Man ska kunna bo, jobba, roa sig i Täby Park, som har storstadens alla fördelar, samtidigt som stora grönområden inbjuder till rekreation och avkoppling.

 

3. Havet på ena sidan och skogen på andra

 

Räcker inte Täby Parks stora grönytor till finns naturvårdsområden, vandringstigar, ängar och hav bara några minuter bort.

 

4. Ett bra alternativ

 

Täby kommun är högt rankad i många avseenden. Är det viktigt med bra skolor, att bo en kommun med stabil ekonomi, då är Täby ett bra val.

 

5. Shopping runt hörnet

 

Förutom det kommande utbudet  av butiker och restauranger med hållbar inriktning i Täby Park finns Täby Centrum nästgårds med de stora kedjorna och allt vad man önskar sig när det gäller utbud av shopping och mat.

 

6. Sportigt

 

Täby är en rörlig kommun med ett rikt idrottsliv från elit till knattar. Här kan du träna med Sverigeliten inom diverse sporter, eller med hela Täby på Friskis & Svettis. Om några år står även nya simhallen klar som byggs intill Täby Park.

 

7. Roslagsbanan rustas upp

 

Roslagsbanan blir snabbare då den genomgår en omfattande renovering med nya tåg och nya spår som i framtiden kommer att gå hela vägen in till den nya pendeltågsstationen Stockholm City.

 

Denna artikel har tidigare publicerats i Täby Park Tidning.